Auw! en nu is het klaar

Nu is het klaar!


Hoelang loop jij al rond met pijn klachten?

eerlijk antwoorden!


Schrik je er nu van? nu je bewust  eraan terug denkt, wanneer jou klachten zijn begonnen? Is dit een bewuste keuze geweest om ze te ontkennen? Misschien heb je het nooit met iemand besproken dat je klachten ervaart van je menstruatie en weet je niet dat je GEEN klachten hoort te ervaren tijdens je menstruatie.

Misschien denk je dat het erbij hoort, want je kent niemand die geen klachten ervaart.   Maar.. je  ervaart  lichte klachten en het stoort je niet in je dagelijkse bezigheden.         Omdat je pijnstillers slikt om je dag door te komen, sta je er verder niet bij stil.                    Of  ben je ooit, rond je 15e gestart met de pil op advies van de huisarts omdat je ...


WIST JE DAT ER 150 VERSCHILLENDE KLACHTEN VALLEN ONDER DE NOEMER; MENSTRUATIE KLACHTEN?


Er zijn verschillende pijnen die je kunt ervaren tijdens je menstruatie.

* hoofdpijn

*buikpijn

*rugpijn

*pijnlijke borsten

*zere benen


Hoeveel pijnen ervaar jij?

Je vast al wel eens op het internet gesnuffeld om een oplossing te zoeken voor jouw klacht. Je kunt daar van alles vinden over hormonen uit balans, voeding- of leefwijze , wat wel of juist niet te doen tijdens je menstruatie. Wel bewegen, niet bewegen, wel vlees eten, geen vlees eten etc.  Heb je het allemaal uitgeprobeerd?  waarom wel of niet?


Wist je onbewust dat het niet voor jou is? dat het niet de oplossing is voor jouw probleem?  En je hebt helemaal gelijk!


Alle tips en trucs, zullen wel enige verlichting geven, maar pakken ze ook de oorzaak aan? En dan bedoel ik niet dat je hormoonhuishouding uit balans is, want dit veroorzaakt je klachten niet!  Zekers je klachten worden minder en je zult verlichting ervaren, maar de oorzaak achter je klachten wordt niet aangepakt.


De natuur kan zonder ons, maar wij kunnen niet zonder de natuur!


Je zult de oplossing NIET vinden in de reguliere medicatie, dit is alleen symptoom bestrijding. Voor de echte oplossing, die de oorzaak achter jouw klachten is te vinden is meer nodig. Hoe sta je in het leven? Wat heb je allemaal meegemaakt? Trauma ervaren? Hoe denk je over jezelf? vind jij jezelf aardig? Hou je van jezelf? 


Nu denk je, eeeuh... 

Hier vind je de echte oorzaak achter je klachten!  Iedereen is anders en heeft een ander leven achter zich, andere ervaringen. Daarom is het maatwerk om van je klachten af te komen en dit verklaard ook, waarom de ene tip wel of juist niet werkt voor iemand. Hieronder geef ik je een paar kruiden die je kunt gaan gebruiken om je klachten te verminderen, tot jij er aan toe bent om echt te gaan werken aan de oorzaak achter je klachten.

Probeer de volgende kruiden maar eens, bijvoorbeeld als thee of toevoeging aan je eten.

*Brandnetel

*zwarte komijn

*amandelen ook wel Amygdalae amara genoemd

*citroen melisse ook wel Melissa officinale genoemd

*salie ook wel Salvia officinalis genoemd

*gember ook wel Zingiber offinale genoemd

*sint janskruid ook wel Hypericum perforatum genoemd

*kamille ook wel Matricaria Chamomilla genoemd

*Curcuma

*madeliefje

*paardenbloem

*DuizendbladLet wel op! als je reguliere medicatie gebruikt als je sint janskruid wil gebruiken! zij mag niet met alle reguliere medicatie gebruikt worden. Wil jij weten of je het veilig kan gebruiken? stuur me een bericht en ik zal het voor je uitzoeken.


Volg mij gerust voor meer inspiratie op Facebook, Instagram of LinkedIn?

Wil je meer informatie, vraag een gratis gesprek aan! 

smart


Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Alsof ik het verzin…

Alsof ik het verzin…

kippenvel momentjeā€¦

kippenvel momentjeā€¦
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}