=Bloedserieus

0  comments

Menstruatie kan een Bloedserieus probleem zijnMenstruatieklachten, daar vallen wel 150 verschillende klachten onder.

En eigenlijk is elke klacht er 1 te veel.  Je hoort namelijk geen klachten te ervaren tijdens je cyclus. Helaas weten veel vrouwen dit niet en lijden in stilte.


Misschien herken je het wel; zo vlak voor je menstruatie dat alles te veel is en je moe en futloos bent.  Elke vraag is een vraag te veel en schiet je nog sneller uit je slof. Ongewild lijkt het dat niks meer leuk, lief of aardig is.  Zelfs al schijnt de zon, jij ziet haar niet. Je voelt je somber of zelfs lichtelijk depressief.


Je dacht altijd, dat het erbij hoorde zo voor je menstruatie maar nu blijkt dat het helemaal niet zo hoeft.

De eerste stap is het herkennen dat je sommige dagen wat somberder bent en welke dagen in de maand dat zijn. Heb je al eens geprobeerd een boekje bij te houden als je het vermoeden hebt dat ze veroorzaakt worden door je menstruatie.

Tip;

houdt gedurende de komende 3 maanden eens bij, hoe jij je elke dag voelt. Dit kan heel simpel door in je agenda een ā˜ŗ ? ? te gebruiken.  blij, somber verdrietig.

Als je dit naast of over je cyclus heen legt, wat valt je op? Zijn het steeds dezelfde dagen zo voor je menstruatie of zijn het meerdere dagen , gedurende de hele maand?


Heb je gedurende de hele maand hier last van dan kun je concluderen, dat het niet aan je menstruatie ligt en dat er mogelijk actie nodig is om hier weer uit te komen.


Kun je het wel afleiden van je menstruatie, dan kun je er gemakkelijk zelf wat aan doen.


Probeer eens gedurende die dagen 2 a 3 koppen thee per dag te drinken van Sint Janskruid.  Zij zal haar licht laten doen schijnen en brengt de zon terug in je leven.


TIP; Deze mooie plant, kun je ook volop vinden in de bermen.

TIP; Hier moet je wel mee oppassen als je reguliere medicatie gebruikt!Wil je weten of het geschikt is voor jou? Stuur mij een mail met deze vraag en zal ik controleren of je veilig deze kruid kan gebruiken.


Heeft deze tip jou geholpen en wil je meer tips ontvangen?

Als je je mail adres achterlaat, krijg je van mij elke 2 weken een tip in je mailbox.
Duizendblad

gouden tip: Duizendblad


Misschien heb je haar wel eens gezien in de berm. Duizendblad groeit en bloeit , gewoon in de bermen. Ze heeft haar naam te danken haar de vele blaadjes op haar stengel. Duizendblad ook wel Achillea millefolium genoemd staat voor emancipatie, kwetsbaarheid en bevrijding van de vrouw. Een van de belangrijkste vrouwenmiddelen!Energetisch aspect van Duizendblad, is

vertel me meer

Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Alsof ik het verzin…

Alsof ik het verzin…

kippenvel momentjeā€¦

kippenvel momentjeā€¦
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}