op locatie

Bloedserieuze wandeling

op 21-12-2023 van 10:00 uur tot 11:30uur


waarom binnen zitten in mijn praktijk, terwijl jij liever buiten dan binnen? daarom gaan we lekker wandelen, buiten in de natuur

ā‚¬75

jouw naam
jouw e-mailadres

Bloedserieus aan de wandel De natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben ...


Ervaar tijdens een wandeling, wat de natuur voor jou kan betekenen...

Wandelen is vertragen, werkt ontspannend en op deze manier neem je  tijd voor jezelf. Beter, vind ik persoonlijk, dan in een of andere kamer te zitten en praten over je menstruatie. Toch? Heerlijk die zon of regen/wind in je gezicht. Struinen door de natuur is fantastisch en ook nog eens gezonder dan zitten.

Tijdens het wandelen gaan we het hebben over wat er allemaal speelt, op dit moment in je leven. Welke klachten ervaar je en hoe lang je ze al hebt. Iedereen is anders en ervaart andere klachten, daarom is deze wandeling  helemaal op jou gericht.


Alleen al het wandelen in de natuur kan wonderen verrichten, hoe krachtig kan de wandeling als je deze bewust inzet, dan wel niet zijn?


Laat de natuur een spiegel voor je zijn, door te kijken, voelen en ervaren wat ze met je doet. 

*Wat voel je? 

*Wat neem je waar? 

Het hoeft niet moeilijker te zijn dan alleen te zijn. Aanwezig te zijn in het hier en nu. Puur door te zijn, kan er van alles in beweging worden gezet. Waar loop je voor weg of tegen aan?

Durf jij te luisteren naar je lichaam, emoties of gedachten? 


                                       HEAL

                           SO WE DONT HAVE 

                           ANOTHER

                           GENERATION OF

                            TRAUMA PASSING

                            ITSELF OFF AS CULTURE

Moet ik wat meenemen?

Het is handig, om goed zittende (wandel)schoenen aan te hebben, iets om eventueel op te kunnen zitten (plastic tas) en een waterdichte jas of poncho is misschien ook geen overbodige luxe. Het wandelen gaat namelijk ook door als het regent, alleen als het stormt stellen we de wandeling uit.

Iedere wandeling is uniek omdat elke vrouw en haar klachten uniek zijn. Niemand heeft hetzelfde meegemaakt en daarom is de aanpak ook anders.


Aan het einde van de wandeling, weet je waarom je bepaalde klachten ervaart en wat je nodig hebt om ze blijvend aan te pakken. 


Ben je slecht te been, geeft dit door en de wandeling wordt erop aangepast.

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrowMijn naam is

Millanie Jansen

Mijn missie is om alle vrouwen te laten weten, dat menstruatieklachten NIET horen! en dat we ons zeker niet voor onze menstruatie horen te schamen! 

Maar ook dat ze zonder ingrijpende operatie en of ingreep blijvend verholpen kunnen worden, met de kracht van de natuur!

De natuur kan zonder ons , maar wij kunnen niet zonder de natuur.

Doordat ik holistisch werk, wat inhoud dat ik zowel je lichamelijke klachten, maar ook wat je bezig houd en mee hebt gemaakt, meeneem in mijn consulten. Ik zie je als 1 geheel; lichaam, geest en ziel. Immers, je bent je klacht niet! Het is een uiting van een onbalans

Als vrouw zijnde ken ik alle ins and outs over menstruatie en kan ik je met al mijn kennis helpen. Dit doe ik op een vrouw vriendelijke manier , zodat jij blijvend van je menstruatieklachten af kan komen.