op locatie

wandelcoaching

op 19-09-2022 van 09:00 uur tot 11:00uur


Leer in 1 wandelsessie de echte oorzaak achter jouw menstruatie klachten

ā‚¬25

jouw naam
jouw e-mailadres

wandel coaching met moeder natuurDe natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben ...


Ervaar in 1 ochtend of middag, wat de natuur voor jou kan betekenen...

Tijdens het wandelen gaan we het hebben over wat er allemaal speelt, op dit moment in je leven. Welke klachten ervaar je en waardoor worden ze veroorzaakt. Iedereen ervaart andere klachten en jij leert vandaag waarom, waardoor en wat je eraan kan doen. 


Alleen al het wandelen in de natuur kan wonderen verrichten, hoe krachtig kan de wandeling als je deze bewust inzet, dan wel niet zijn?


Waar de een behoefte heeft aan rust en ruimte  en de ander aan een flinke stevige wandeling, of misschien heb je de behoeft om in stilte te lopen of heb je juist behoefte om veel te praten en te vragen. Wees gerust, we passen de wandeling aan naar jouw behoefte op dat moment.


Waar moet je op letten?

Dat is  het mooie van wandelen in de natuur, je moet niks, je hoeft alleen aanwezig te zijn in het moment. De natuur doet de rest. Je zult zien dat je tijdens het wandelen, symboliek kunt ervaren of een ingeving krijgt. Bijvoorbeeld; er ligt een boom over het pad, zie je dit als iets wat jou tegenhoudt? wat houd je tegen? wordt je geblokkeerd in iets? 

Geen zorgen als je denkt, dat jij  de symboliek niet ziet of kunt zien, ook door middel van vragen kun je inzichten krijgen waarom jij nu juist deze klachten ervaart en niet andere klachten hebt ontwikkeld. Misschien krijg je wel een spontane ingeving of inzicht.


Moet ik wat meenemen?

Het is handig, om goed zittende wandelschoenen aan te hebben en een waterdichte jas of poncho is misschien ook geen overbodige luxe. Het wandelen gaat namelijk ook door als het regent, alleen als het stormt stellen we de wandeling uit.


Tijdens het wandelen, maken we ook even tijd voor een rust moment, om even wat te drinken, eten of om even te genieten van de omgeving.


Aan het einde van de wandeling, weet je waarom jij nou juist die klachten ervaart, maar ook wat je eraan kunt doen. 01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrowMijn naam is

Millanie Jansen

Mijn missie is om alle vrouwen te laten weten, dat menstruatieklachten NIET horen! en dat we ons zeker niet voor onze menstruatie horen te schamen! 

Maar ook dat ze zonder ingrijpende operatie en of ingreep blijvend verholpen kunnen worden, met de kracht van de natuur!

De natuur kan zonder ons , maar wij kunnen niet zonder de natuur.

Doordat ik holistisch werk, wat inhoud dat ik zowel je lichamelijke klachten, maar ook wat je bezig houd en mee hebt gemaakt, meeneem in mijn consulten. Ik zie je als 1 geheel; lichaam, geest en ziel. Immers, je bent je klacht niet! Het is een uiting van een onbalans

Als vrouw zijnde ken ik alle ins and outs over menstruatie en kan ik je met al mijn kennis helpen. Dit doe ik op een vrouw vriendelijke manier , zodat jij blijvend van je menstruatieklachten af kan komen.