op locatie workshop

leren wildplukken

op 26-09-2022 van 09:00u tot 11:00u


al wandelend leer je planten en of kruiden (her)kennen die je kan inzetten bij je menstruatie klachten

ā‚¬25

jouw naam
jouw e-mailadres

leer in 1 middag of ochtend planten en of kruiden te (her)kennen die je kan inzetten bij je menstruatie klachten


De natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben.

Leer in 1 middag of ochtend de planten te herkennen, die je bij menstruatieklachten kan inzetten. De een heeft last van pijnklachten, de ander van krampen en weer een ander heeft last van overmatig vloeien. Gelukkig voorziet moedernatuur ons in kruiden, die we direct kunnen gebruiken.

Iedere klacht zijn eigen plant en of kruid.

Waar de een behoefte heeft aan pijnstilling en de ander aan een bloedstelpend kruid. Vinden we deze planten, gewoon buiten in de bermen of plantsoenen. Leer welke kruid waar ingezet kan worden en leer ze (her)kennen.


Waar moet je op letten als je gaat wildplukken?

Je zult begrijpen dat je niet alles en overal kan plukken. Wat zijn veilige plekken en hoeveel kun je plukken of oogsten? Tijdens deze middag geef ik je tips waar je wel of niet kan plukken en hoe je dit kunt zien. De plek waar je oogst, bepaalt hoeveel je kunt oogsten. Misschien is dit niet helemaal duidelijk, maar aan het einde van de wandeling is het helemaal duidelijk.

Moet ik wat meenemen?

 Het is handig, om een schaar  mee te nemen en een tas of mand om je oogst mee naar huis te kunnen nemen. Mocht je het vergeten is dit natuurlijk ook geen punt. Een telefoon of camera om mooie plaatjes te schieten van de kruiden die we onderweg tegen komen.


Na de wandeling gaan we samen thee drinken van kruiden die geoogst zijn en krijg je nog tips over;

*hoe te drogen, zodat je je eigen voorraad kan maken.

*hoe te bewaren.

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrow

Mijn naam is

Millanie Jansen

Mijn missie is om alle vrouwen te laten weten, dat menstruatieklachten NIET horen! en dat we ons zeker niet voor onze menstruatie horen te schamen! 

Maar ook dat ze zonder ingrijpende operatie en of ingreep blijvend verholpen kunnen worden, met de kracht van de natuur!

De natuur kan zonder ons , maar wij kunnen niet zonder de natuur.

Doordat ik holistisch werk, wat inhoud dat ik zowel je lichamelijke klachten, maar ook wat je bezig houd en mee hebt gemaakt, meeneem in mijn consulten. Ik zie je als 1 geheel; lichaam, geest en ziel. Immers, je bent je klacht niet! Het is een uiting van een onbalans

Als vrouw zijnde ken ik alle ins and outs over menstruatie en kan ik je met al mijn kennis helpen. Dit doe ik op een vrouw vriendelijke manier , zodat jij blijvend van je menstruatieklachten af kan komen.