Help is er een expert in de zaal?

0  comments

Als je ineens geconfronteerd wordt en een expert nodig blijkt te hebben...


Nederland telt ongeveer 4,5 miljoen menstruerende vrouwen en een groot deel ervaart voor, door, tijdens en na de menstruatie klachten.Migraine, hoofdpijn, kort lontje, krampen, heel veel bloedverlies, onregelmatige cyclus, geen cyclus, korte cyclus, langdurige cyclus, pijn, pijnlijke borsten, opgeblazen gevoel, misselijkheid, diarree, obstipatie, duizelig en of moe zijn, sneller verdrietig of geĆÆrriteerd zijn, stemmingswisselingen, driftbuien, nervositeit, gewichtstoename, vocht vasthouden, slecht slapen......slechts een greep uit klachten die vrouwen kunnen ervaren. (>150 verschillende klachten)

*82% van hen heeft zelfs veel tot zeer veel last van haar menstruatie. 

*60% van hen geeft aan hierdoor belemmerd te worden in het dagelijkse leven...


 Helaas denken nog te veel vrouwen dat klachten erbij horen, maar niks is minder waar. Je menstruatie is een natuurlijk proces en van een natuurlijk proces hoor je geen klachten te ervaren. Want als alle vrouwen door hetzelfde proces heen gaan, waarom hebben dan niet alle vrouwen klachten?


Ik heb het al vaker gezegd, maar kan het niet vaak genoeg zeggen, Menstruatie klachten horen NIET.Ken je dat? wil je lekker aan het werk, alles staat klaar en danā€¦. @#!-& werkt de in mijn geval, mijn website niet.


Wat ik ook probeer, het lukt mij niet om in te loggen en aan het werk te gaan.

Dan maar contact zoeken met mijn beheerder, waar ik mijn website op heb staan.

Hoe aardig en geduldig ze ook met mij zijn. Ze zijn heel hulpvaardig en gelukkig heel geduldig met mij.

Hier een plug in en daar een plug in aanpassen, even hier kijken en dat aanpassen.

Mijn middag wat lekker begon, keldert maar door naar een dieptepunt . Wat ik ook probeer, het lukt niet.

Nou kun je door knooien,  nog meer frustraties opbouwen, boos worden, met voorwerpen gaan gooien, weglopen of

Een expert inschakelen.Misschien had ik mezelf een hoop ellende kunnen besparen en direct een expert moeten gaan zoeken.

1tje die weet wat ie doet en het ook direct kan oplossen.

Ik heb namelijk weinig verstand van de computer. De website is er gekomen omdat ik hier ook hulp voor gevraagd heb, en samen is het mij gelukt.

Maar ook niet zonder slag of stoot.

het liefst zit ik ook niet achter de pc of telefoon. Het liefst ben ik buiten, of aan de wandel of aan het wildplukken.


Waar ik namelijk wel het een en ander vanaf weet, is de Menstruatie.

Wat menstruatie klachten veroorzaakt en wat je eraan kan doen.Gelukkig is mijn website weer bereikbaar en kun je weer vinden wanneer ik, samen met jou, aan de wandel kan.

Ook nieuwe datum voor het wildplukken, staat er weer op.Wanneer schakel jij een expert in?

Hoe lang wacht jij tot je hulp inschakelt?

Moet je eerst tot wanhoop gedreven worden of moet het nog erger?


THE PLANTS ARE CALLING US

TO HEAL OURSELVES SO

WE CAN HEAL OTHERS


Mijn ervaring?

Het zou mij en mijn gezin een bult rust gescheeld hebben . Minder frustratie en minder gevoel van onmacht .

Nu ik het uit handen heb kunnen gegeven , gaf mij dat ongelofelijk veel rust. Ik kon het loslaten.


Ervaar jij problemen die je jouw dagelijkse bezigheden belemmeren of erger.

Zit je elk uur op de wc om je te verschonen.

Hou je bewust bepaalde dagen v.d. maand leeg i.v.m.. de menstruatie.

Lig jij thuis in bed of op de bank tijdens de menstruatie.

Ervaar jij pijn, zo hevig dat je niet weet waar je het moet zoeken.

Of misschien ben je wel een speelbal van je emoties.

Klaar met het slikken van niet natuurlijke middelen?


Klaar en wil je de controle weer terug nemen, zodat jij weer je eigen agenda kan vol plannen.  De deur uit gaan zonder dat je handtas uitpuilt met een stel schone kleren, tig maandverband of tampons.  Klaar met de schaamte en de belemmering die de menstruatie je heeft opgelegd?


Wil jij leren hoe je dat voor elkaar krijgt?

Simpel, pak de telefoon of stuur me een mail en dan gaan direct aan de slag.


Samen kijken we waardoor jouw de klachten door veroorzaakt zijn, je zal versteld staan. Ook krijg je tips waar je direct mee aan de slag kan.

Spreek ik je snel?


06-18227982

info@gewoonwegnatuurlijk.nl

Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}