Hoeveel kun jij erop noemen …

0  comments

Je te hevige menstruatie is een Bloedserieus  probleem


Nederland telt ongeveer 4,5 miljoen menstruerende vrouwen en een groot deel ervaart voor, door, tijdens en na de menstruatie klachten.Migraine, hoofdpijn, kort lontje, krampen, heel veel bloedverlies, onregelmatige cyclus, geen cyclus, korte cyclus, langdurige cyclus, pijn, pijnlijke borsten, opgeblazen gevoel, misselijkheid, diarree, obstipatie, duizelig en of moe zijn, sneller verdrietig of geïrriteerd zijn, stemmingswisselingen, driftbuien, nervositeit, gewichtstoename, vocht vasthouden, slecht slapen......slechts een greep uit klachten die vrouwen kunnen ervaren.  

*82% van hen heeft zelfs veel tot zeer veel last van haar menstruatie. 

*60% van hen geeft aan hierdoor belemmerd te worden in het dagelijkse leven...


 Helaas denken nog te veel vrouwen dat klachten erbij horen, maar niks is minder waar. Je menstruatie is een natuurlijk proces en van een natuurlijk proces hoor je geen klachten te ervaren. Want als alle vrouwen door hetzelfde proces heen gaan, waarom hebben dan niet alle vrouwen klachten?


Ik heb het al vaker gezegd, maar kan het niet vaak genoeg zeggen, Menstruatie klachten horen NIET.Makkelijk gezegd, maar hoe zit het dan en belangrijker, wat kun je eraan doen? 

Begin bij het begin en stel jezelf de vraag, wanneer ervaarde je je eerste klacht en welke was dat? Misschien weet je niet anders en waren ze altijd al aanwezig. Helaas maar desondanks niet getreurd, dan heb je je klachten geërfd...Misschien zelfs wel makkelijker te behandelen dan wanneer ze in de loop der jaren ontstaan zijn. Zijn ze in de loop der jaren ontstaan, dan heb je ergens iets gehoord, gevoelt of een trauma opgelopen, die niet goed verwerkt zijn en zich uiten als een lichamelijke klacht. Wist je dat het zelfs uitmaakt of je links of rechtshandig bent?


Maar wat kan ik zelf doen? 

Je kan gaan uitpuzzelen, alleen of met hulp van mij, wat zo'n impact heeft gehad, dat dit klachten veroorzaakt. Of... je kunt zelf met behulp van kruiden al beginnen om je klachten te verminderen. Dit hoef je niet zelf uit te zoeken, ik heb een e-book voor je klaar staan. Deze kun je vinden onder het tabblad: Gratis. Hierin vertel ik je welke kruid voor welke klacht kan inzetten. Echter zullen deze kruiden je direct verlichting brengen, maar niet het probleem oplossen. Maar niet getreurd, daar ben ik voor om als je dat wilt, jou hierbij te ondersteunen. Iedere vrouw is anders en daarom is het plan van aanpak ook bij iedere vrouw anders. 


Menstruatieklachten zijn aanpassingen van je lichaam


Ervaar jij klachten voor, door, tijdens of na je menstruatie, zullen we samen op onderzoek gaan om het ontstaan van jouw aanpasgedrag, die ervoor zorgt dat je jouw klacht kan dragen. Zodat je de oorzaak leert herkennen van jouw gedrag, en jouw pijn. Zodat je daarna de oplossing voor handen hebt.


Tags

endometriose, menstruatieklachten, migraine, pcos


Deze artikelen zijn ook interessant:

Endometriose

Endometriose
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}