kippevel momentje....Ik heb alle hoop opgegeven....Tijdens ons gesprek, zei ze het tussen neus en lippen door... ik heb alle hoop opgegeven.

Kippenvel momentje

Tijdens ons gesprek voelde ik haar pijn, wanhoop en zorgen. Pijn omdat ze al van alles geprobeerd had. Wanhoop omdat niets haar geholpen had

Zorgen omdat haar 13 jarige dochter nu ook sinds kort een heftige menstruatie ervaart.

Van hormoontherapie, natuurlijke middelen, diëten.... Het had allemaal niet geholpen. Ze had zelfs haar hormonen level onderzocht. Dit had ze gedaan d.m.v.  een test wat de waarden van haar oestrogenen en progestageen weergaf, waar wel een on balans uit kwam. Daarom had ze een tijdje gesmeerd met een natuurlijke crème....Allemaal zonder resultaat

Zelf nu ook wat geleerd, kon heel simpel door een slijmvliezen test, genomen uit je mond.


Helaas laat ze hier maar weer eens zien, dat het weer in balans brengen van je hormonen, niet die blijvende oplossing is. Daar zit niet de oorzaak die klachten veroorzaakt.

Veel vrouwen en therapeuten denken dat als je hormonen maar in balans zijn, dit de manier is om menstruatie klachten aan te pakken.

Als jij ook alle hoop hebt opgegeven, neem ook contact met me op, ik geef je meer dan hoop alleen. Ik biedt jouw een uitweg, een uitweg die wel resultaten geeft.

Juist als je alle hoop hebt opgegeven, kom ik graag met je in contact. Geen enkele vrouw hoort te leven met menstruatie klachten en daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt.

Alle vrouwen leren en laten ervaren dat het mogelijk is, leven zonder menstruatie klachten.... Zelfs endometriose.
"Today, i will not stress over things i can't control"


Bij deze ga ik je uitdagen...

Ik kan je een aantal tips geven, die direct verlichting geven maar ook niet jouw klachten oplost of laat verdwijnen.

... Wel eens opgezocht wat langdurig pil gebruik met je lichaam doet? Je onder drukt een natuurlijk proces van je lichaam, dit is nooit goed.

Een operatie en of ingreep? Een medische ingreep verwijderd misschien je vleesboom wel, maar niet de reden waarom je een vleesboom hebt gekregen. De reden van een vleesboom is namelijk : Kinderwens. Zo heeft elke klacht een andere oorzaak.. Maar neem je dit van mij aan.. of ..neem je mijn uitdaging aan om het zelf te gaan onderzoeken?

Ga op onderzoek uit


Zoek op wat er in maandverband of tampons zit, wat is beter; maandverband of een menstruatie cup of wasbaar menstruatieondergoed of wasbare inleggers?  kun je klachten alleen met chemische middelen verhelpen of kun je kruiden gebruiken? zo ja, welke kruiden dan? Kun je wat doen aan klachten of moet je er maar leren leven? Waarom is het slecht om je menstruatie te onderdrukken? Waardoor worden die klachten veroorzaakt? Wat zijn hormoon verstorende stoffen en waarin komen ze voor? Neem niet zomaar meer wat aan, maar denk vooral zelf na en probeer uit🙏The 3 C's of life

Choices

Changes

Changes

You must make a choice take a change or your life will never changeHier heb ik nog wat tips voor je...

  • Zorg voor voldoende momenten waarop je echt kunt ontspannen. Stress heeft een zeer grote invloed op je wel bevinden. Dit kan door bewegen, mediteren, lezen, handwerken, yoga etc.  zoek iets waar je echt blij van wordt.  Er zijn  yoga oefeningen speciaal voor als je menstrueert. 
  • Zorg dat je inzicht krijgt wanneer je welke gevoelens, klachten je ervaart. Hou een dagboek bij en zorg dat je weet welke klachten je hebt en waardoor ze komen.  Stop geen emotie weg, door leef en laat los zonder er een oordeel aan te hangen. Niet doorleefde emoties en of gevoelens veroorzaken juist klachten. Misschien nu direct niet, maar ze komen een keer weer naar boven. Ook kun je  kruiden inzetten,  tijdens je ontdekkingsreis naar jezelf.  
  • Vraag mijn gratis e-book aan, deze zit vol met kruiden en waarbij ze inzetbaar zijn.

Laten we onze dochter leren dat klachten niet normaal zijn en er niet gewoon bij horen. Dat luisteren naar hun lichaam hun zoveel kan brengen, want je lichaam houdt je niet voor de gek...ze wil je wat zeggen. De kunst is om te leren luisteren en dan gerichte actie ondernemen, zodat je weet wat werkt en wat niet werkt en helpt.

                                  

Tip!  Weet dat deze kruiden je klachten verminderen, maar niet oplossen en in sommige gevallen niet gebruikt mogen worden. Denk hierbij aan zwangerschap, borstvoeding of het gebruik van reguliere medicatie.

 Als je wilt kun je mij volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn voor meer inspiratie en tegenwoordig kan je mij zelfs vinden tussen de podcast platformen met mijn eigen podcast Gewoonwegnatuurlijk


Graag hoor ik jouw ervaring met mijn adviezen😊

gouden tip: Engelwortel


Misschien heb je haar wel eens gezien Engelwortel, ook wel Angelica archangelica genoemd. Je kan haar vinden in natte gebieden en langs de waterkant. Zij wordt ook wel de Aartsengelwortel genoemd. Het is een twee- tot vierjarige soort, die afsterft zodra ze zaad heeft voortgebracht.Ik ben de goddelijke boodschapper (RNA) die een alchemistische verbinding met de DNA-structuur tot

vertel me meer

Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Alsof ik het verzin…

Alsof ik het verzin…

Voelen van emoties

Voelen van emoties
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}