Kleur bekennen

0  comments

Kleur bekennen


Hoe aardig ben jij voor jezelf? Eerlijk antwoorden en denk dan eens aan hoe je over jezelf denkt, tegen jezelf praat en vergeet vooral je gevoel niet.

Je herkent het misschien wel, dat je moppert op je zelf omdat;

 • alles vanmorgen in het honderd liep, de ene ramp naar de andere ramp
 • het lukt vandaag niet om tot 10 te tellen
 • vandaag kon je niks leuks aan jezelf vinden
 • je vond jezelf vandaag niet mooi
 • je vind jezelf te dik/dun/lang/kort....
 • ....................................................................................


Ooit stil gestaan wat het lichaam doet als er negatief over gepraat of tegen gepraat wordt? Je lichaam voelt dit letterlijk. Dit maakt niet uit of dit gezegd wordt door jezelf maar het reageert ook op wat een ander over jou zegt. Daarom is het zo super belangrijk, dat je stilstaat bij wat je zegt, denkt en voelt.


Misschien interessant om een keer op YouTube op te zoeken; Het geheugen van water , geschreven door Masuru Emoto, vergeet vooral niet te kijken naar de filmpjes over The hidden messages in water. Je zult nooit meer iets lelijks tegen jezelf of tegen een ander zeggen.


Wat dit met je menstruatie te maken heeft?

Eigenlijk alles. Veel vrouwen en meisjes kampen al vanaf het begin van hun menstruatie met klachten. Waarschijnlijk heb je al eens gehoord of gelezen dat je trauma door kan geven. Dit is zelfs al wetenschappelijk bewezen.

Stel je de volgende situatie voor; Jouw oma is zwanger van jouw moeder. Wist je dat jij dan ook al aanwezig bent ? Toen jouw oma 5 maanden zwanger was van je moeder, bevond de voorloper van de eicel waaruit jij je ontwikkelde zich al in de eierstokken van je moeder. Dit betekend dat je moeder, je oma en de vroegste sporen van jou zich al voordat je moeder werd geboren in hetzelfde lichaam bevonden. Drie generaties die dezelfde biologische omgeving delen. De voorlopercellen van de zaadcel waaruit jij je ontwikkelde waren al in je vader aanwezig toen hij nog een foetus in zijn moeders baarmoeder was.


Drie generaties die dezelfde biologische omgeving delen. 


Op deze manier kunnen zowel de voorlopers van de eicel als van de zaadcellen gebeurtenissen ingeprent hebben gekregen die gevolgen kunnen hebben voor de volgende generaties.  De emoties van de moeder, zoals onder andere angst, woede, liefde en hoop de genetische expressie van de nakomelingen kunnen veranderen...   

Menstruatieklachten kunnen hun oorzaak dus hier al krijgen....


Afgelopen januari heb ik een week lang deel genomen aan een Trauma Super Conference, wat weer waardevolle inzichten gaf maar ook handige tips en trucs om met trauma aan de slag te gaan. 

Menstruatieklachten vind haar oorsprong in traumatische ervaringen en tegenwoordig kun je daar veel over lezen, mocht je dit willen. De plan van aanpak om je menstruatieklachten te verhelpen, begint dan ook daar. Welk trauma of conflict heeft een zodanige indruk gemaakt, dat het ervoor heeft gezorgd dat je lichaam een aanpassing maakt.  

Als je dit weet of terug kunt halen uit verhalen van je oma en of moeder, kun je daar mee aan de slag. De kans bestaat dat je dit niet terug kan halen om welke reden dan ook, gelukkig hebben we dan Spagyriek tot onze beschikking. Daarom werk ik ook zo graag met Spagyrische middelen, zij werken tot wel 5 generaties terug....
Door Spagyrische middelen in te zetten, zorg je weer voor heelheid tussen lichaam, geest en ziel. Spagyriek heeft namelijk de mogelijkheid om tot in de diepste lagen door te dringen, daar waar de kern van het probleem te vinden is. Door Spagyriek in te zetten breng je deze informatie naar de oppervlakte, zodat bewustwording en heling mogelijk is en de mens een staat van harmonie in lichaam, geest en ziel hervindt. 


Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode die gebaseerd is op alchemie. Bij Spagyriek wordt uitgegaan van medicinale planten en kruiden, die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame eigenschappen.

Nog een voordeel van het werken met Spagyrische middelen zijn;

 • geen wisselwerking met reguliere geneesmiddelen hebben 
 • veilig in gebruik zijn tijdens de zwangerschap 
 • veilig in gebruik zijn tijdens de borstvoeding 
 • veilig in gebruik zijn voor alle leeftijden  
 • veilig in gebruik zijn tijdens de zwangerschap 

Wil jij je klachten niet door geven aan de volgende generatie, weet dat het niet te laat is. Het kan stoppen bij jou als je nu nog tot actie overgaat. Welke moeder heeft niet het beste voor haar dochter voor? Gelukkig ken ik ze niet en zo heb ik al vrouwen, moeders mogen helpen met haar klachten.


Lees tip; het boek van Mark Wolynn : het is niet met jou begonnen

                 het boek van Kelly mc Daniel : Mother hunger Benieuwd wat Spagyriek voor jou kan beteken? reageer op dit bericht of vraag een gesprek aan.Meer weten? Laat je mailadres achter en dan krijg je elke 2 weken een geheime tip van mij, in jouw mailbox.


Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}