KORT LONTJE

0  comments

KORT LONTJE ?


Het gebeurt vaker dan je zou willen ?

Het overkomt je gewoon, lijkt het wel. Zonder een waarschuwing lijkt het haast wel.

Dat moment dat je ineens ontvlamt?


Maar klopt dat wel?


Vaak krijg je een stille hint, misschien wel meerdere. Hoeft niet eens op dezelfde dag te zijn, dat je stille hints krijgt. Misschien krijg je ze gedurende je hele werkweek wel, maar zie en hoor je ze niet. Of erger, je negeert de signalen. En dan gebeurt het ineens, lijkt het.


Wil jij ervan af? Of in ieder geval dat het vermindert?


Neem jezelf eens onder de loep en hou gedurende een week bij , wat goed gaat en wanneer niet. Wat is er nog meer gebeurt, die dag of week? Schrijf het eens op, en kijk dan terug.

Zie je een opstapeling van minder leuke gebeurtenissen? Bleef je zelf stilstaan en wou je het op afstand regelen, wat niet lukte? Ofā€¦.

Als jij door krijgt, wanneer het tegen zit en er direct iets mee doet, krijg je de controle terug. Je voorkomt een opstapeling en dus die spontaan ontstane ontvlamming ?


Door inzicht, krijg je door wat jou zo raakt en kun je het veranderen. Door vaker tussen door te ontspannen of je stress te ontladen, kun je beter reageren op een situatie. Het lukt misschien niet in 1 keer, maar het zal elke keer beter en sneller en gemakkelijker gaan, om zonder uitspattingen reageren.


Misschien, kun je dan eindelijk iets anders de schuld geven, dan je menstruatie ?


Misschien is zelfs je lontje wel langer geworden tijdens je menstruatie en ondervindt je daardoor meer balans in je emoties.

Hoe meer inzichten jij krijgt en weet wat je moet doen om opstapeling te voorkomen, hoe beter jij je gaat voelen en raak je ook nog eens je schuldgevoelens kwijt, die je toch elke keer kreeg na je uitbarsting ?


Voorbeeld; als het eten klaar staat op tafel en je je roept: AANTAFEL . Komen ze dan ook?, of moet je wel 3x roepen en dan nog geen reactie? Werkt het wel als je roept dat je de stekker van het internet eruit trekt?

Misschien moet je i.p.v. roepen op afstand, er heen lopen en ze gelijk meenemen? Scheelt weer een frustratie ??
Gebruik je wel eens Boekweit?

wist je dat deze plant je kan helpen om een emotionele onbalans te herstellen? Zij geeft stabiliteit en gaat eenzaamheid tegen.

Zij is de energie van de liefde, en zij zet ons ertoe aan om ons innerlijk licht weer terug te vinden. Dit is haar energetische werking.

Lichamelijk kan zij je helpen met een kloppende hoofdpijn, gezwollen en opgeblazen buik, bloedingen, vaginale afscheiding, pijn in de eierstok (rechter).


Lobelia inflata; ook wel blaaslobelia genoemd.

Ook zij groeit in het wild, maar is op deze manier giftig!, dus maak er vooral zelf geen thee van! Maar zij heeft hele mooie energetische werking op ons, namelijk zij geeft synchronisatie van beide hersenhelften en (her)ontdekking van onszelf.

Lichamelijk heeft zij een positieve werking op depressies, somber en neerslachtigheid. Zij is in staat om een overspannen geest te kalmeren. Zij heeft een positieve werking bij vermoeidheid en uitputting, maar ook bij een woede aanval kan zij je helpen. Ook helpt ze je bij  Heftige rugpijn tijdens de menstruatie, verminderd zij pijn en krampen.

Door de kracht van de natuur toe te passen, kan je je eigen kracht weer een oppepper geven. Laat de natuur voor je werken i.p.v. tegen je.

Het mooie van werken met Spagyriek is dat ondanks de plant giftig is zo puur natuur. Door de bewerking om er  een Spagyrische essence van te maken , zij niet meer giftig is!

Meer weten? Laat je mailadres achter en dan krijg je elke 2 weken een geheime tip van mij, in jouw mailbox.

gouden tip: KORT LONTJE


KORT LONTJE   Het gebeurt vaker dan je zou willen  Het overkomt je gewoon, lijkt het wel. Zonder een waarschuwing lijkt het haast wel. Dat moment dat je ineens ontvlamt  Maar klopt dat wel?  Vaak krijg je een stille hint, misschien wel meerdere. Hoeft niet eens op dezelfde dag te zijn, dat je stille hints krijgt. Misschien krijg je

vertel me meer

Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}