Moet je blij zijn met je menstruatieklachten??

0  comments

ziekte................De meeste "ziekte" symptomen treden pas op gedurende de genezingsfase.


Als jij je net als ik heb verdiept of kennis hebt gemaakt met de Germaanse geneeskunde, dan klinkt het eigenlijk heel logisch. Laten we niet meer spreken van ziekte maar van een zinvol biologisch Speciaalprogramma.


Waarom?

Ziekte impliceert dat er iets in het lichaam "niet klopt" "niet functioneert" "versleten" of kapot is. Je lichaam is niet stuk of versleten, ze zal namelijk altijd alles in het werk stellen om te overleven. Wel gaat ze zich aanpassen, wat wordt gezien als een ziekte maar eigenlijk een zinvol biologisch speciaalprogramma is. Als je op dit moment klachten ervaart door, voor of tijdens je menstruatie dan zit je dus in de genezingsfase! Gefeliciteerd!

Maar ik heb ze elke maand, hoezo Gefeliciteerd?  Nou... Als je klachten elke maand  weer terug komen, dan spreken we van een hangend conflict. De oorzaak van de klacht, wordt elke maand herbeleeft en geeft daarom elke maand klachten.


Hoe kun je dit veranderen?

Wat houdt jou bezig, elke maand weer? Wel eens over nagedacht?

Belangrijk is om verschil te maken of je al vanaf je eerste menstruatie klachten ervaart of dat ze ergens tijdens je leven verschenen zijn. In het eerste geval zijn die klachten niet van jouw, ze zijn van de generaties vrouwen voor jou. Zijn ze tijdens je opgroeien ontstaan, denk dan eens aan wat heb je mee gemaakt, beleeft of ervaren?


Wist je dat je lichaam niet het verschil kan maken tussen wat jij denkt en echt ervaart?


Dit houdt in dat als jij bijvoorbeeld elke keer weer terug denkt aan een situatie of gebeurtenis, dat je dit lichamelijk elke keer weer herbeleeft. Laat dat even op je inwerken. Want als je dit weet, dan die je dit nooit weer. Elke keer weer opnieuw lichamelijke stress ervaren of dit nou alleen in je hoofd afspeelt of niet, je lichaam maakt hier geen verschil in.


Stel; je hebt een miskraam gehad en elke maand hoop je weer opnieuw zwanger te worden, maar je moet ook elke keer weer denken aan je miskraam. Eigenlijk hoop je dat je zwanger bent, maar je bent bang voor een miskraam. Klinkt tegenstrijdig en toch komt het vaker voor dan je denkt.

Weet je wat het lichaam gaat doen met deze informatie? bangheid/angst voor een miskraam? Je lichaam gaat zich aanpassen. Het startsein is gegeven om te beginnen met een zinvol biologisch speciaalprogramma. Je lichaam maakt een of meerdere vleesbomen aan. Door een vleesboom aan te maken, heeft je lichaam een extra spier. Een extra spier die je helpt om een kind te kunnen dragen.  

Elke keer weer als jij denkt aan je miskraam, dit herbeleeft maakt het dat dit echt iets doet met je lichaam. Nou wil dit niet zeggen dat je nooit meer terug mag denken aan je miskraam, in tegendeel. Belangrijk is het om de emoties die dit met zich meebrengen, te voelen en weer loslaten. Doe je dit niet, dan heeft dit een impact op je lijf. feel de feeling

but don't become

the emotion

witness it

allow it

release it

Zo sprak  ik een tijd terug een vrouw die al een hele tijd hevige bloedingen ervaarde. Elke keer tijdens de menstruatie moest ze een maat groter broek aan omdat haar buik zo opzwelt in deze periode. Ze was al eens via de huisarts bij de gynaecoloog geweest en daar had ze te horen gekregen, dat ze 3 vleesbomen had. Volgens deze mannelijke gynaecoloog zaten ze op een zodanige plek, dat ze haar geen klachten konden geven. Hij wou wel een pilletje voorschrijven om te kijken of dat verschil zou uit maken.....


Luister altijd en vertrouw altijd op je eigen lichaam.

Laat niemand je vertellen als jij een verandering waarneemt van je menstruatie, zeggen dat het erbij hoort of dat er niets aan te doen is. Neem de tijd om te kijken wat er veranderd is in je leven, wat heb je meegemaakt, welke ervaring ben je rijker?

Daar zit namelijk de oorzaak van je klacht. Je kunt er dus altijd ook zelf er iets aan doen. De vraag is alleen ga je voor symptoombestrijding of ga je de oorzaak aanpakken? Het zinvol biologisch speciaalprogramma kan ook weer terug naar het normaalprogramma namelijk. Doe je dit niet dan is de kans groot, mocht je een dochter hebben dat zij menstruatieklachten gaat ervaren vanaf het begin. Je geeft het namelijk door, deze conflicten als je ze niet oplost.

Wees zuinig op je lichaam en behandel haar goed want ze doet alles voor je. Wees je dus bedacht op welke gedachten je hebt en uitspreekt. Wat je met je gevoelens doet. Ben jij je gevoelens of voel je ze om ze daarna weer te laten gaan?"Today, i will not stress over things i can't control"


Ervaar je klachten al vanaf je eerste menstruatie, dan zijn ze niet van jou. Maar ook hier iets aan te doen, het houd pas op als iemand de conflicten aangaat om ze echt te verhelpen. Aan jou de keus om of iets aan je klachten te gaan doen, het liefst blijvend of ga je ze doorgeven?


The 3 C's of life

Choices

Changes

Changes

You must make a choice take a change or your life will never changeWeet dat klachten tijdens, voor of door je menstruatie niet normaal is en dat ze met hulp van o.a. kruiden aangepakt kunnen worden. Kruiden kunnen je helpen om je klachten verminderen, maar niet oplossen. Daar is meer voor nodig. Als je wilt kun je mij volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn voor meer inspiratie. Ook heb ik een e-book voor jou gemaakt om je op weg te helpen, zodat je eerst lekker thuis zelf aan de slag kan.

Wil je meer weten of heb je een vraag, stel ze gerust.


Laat je mij weten wat je er van vond?


gouden tip: Engelwortel


Misschien heb je haar wel eens gezien Engelwortel, ook wel Angelica archangelica genoemd. Je kan haar vinden in natte gebieden en langs de waterkant. Zij wordt ook wel de Aartsengelwortel genoemd. Het is een twee- tot vierjarige soort, die afsterft zodra ze zaad heeft voortgebracht.Ik ben de goddelijke boodschapper (RNA) die een alchemistische verbinding met de DNA-structuur tot

vertel me meer

Tags

endometriose, menstruatieklachten, pcos


Deze artikelen zijn ook interessant:

Alsof ik het verzin…

Alsof ik het verzin…

kippenvel momentjeā€¦

kippenvel momentjeā€¦
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}