Om hulp vragen is het moeilijkste om te doen

Eerst zelf doen!  Want daar zijn we heel goed in, dat denken we tenminste.


Maar zeg nou zelf, hoe vaak is het toen ook daadwerkelijk gebeurt en gedaan? We mogen blijkbaar graag aanmodderen! Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan toch?


1

IS GOEDKOPER ...

Maar is dit ook zo? 

ga maar na als je dit vaker gedaan hebt. Hoeveel tijd en geld heeft het je gekost om later het toch aan te schaffen?

2

IK ZOU HET ZELF MOETEN KUNNEN 

Hulp vragen is best lastig!

persoonlijk heb ik dit ook lange tijd zeer lastig gevonden, maar met elke vraag wordt het steeds makkelijker?. Het staat zelfs voor kracht, als je durft te vragen!

3

WAT ZULLEN ANDEREN WEL NIET VAN MIJ DENKEN?

Juist dit is de reden, waarom je klachten hebt! Je luistert niet naar jezelf maar naar de mening van een ander, die is blijkbaar belangrijker dan je eigen mening. Blijf altijd trouw aan jezelf!

4

JE BENT HET WAARD!

Door jezelf op nummer 1 te zetten wat betekend, dat je dus goed voor jezelf moet zorgt. Hierdoor kun je automatisch ook beter voor een ander zorgen. Want als jij je al niet serieus neemt, waarom zou een ander dat wel doen?

wat je juist wel zou moeten doen!

  • weten wanneer je om hulp moet vragen, door niet eindeloos aan te blijven modderen. Na 3+ pogingen is het misschien tijd om dit onder ogen te zien.
  • kijk naar de mogelijkheden die jou portemonnee heeft. Niet iedereen kan alles zomaar aanschaffen en gelukkig is dit ook niet nodig. Maak dus een bewuste keuze en geef het tijd.  
  • Ga altijd over tot actie. Met wachten is niemand verder gekomen en alleen over gaan tot actie, welke dan ook , helpt je altijd verder. 
  • Beseffen dat jouw klachten, niet in 1 avond gekomen zijn. Daarom kost het ook tijd om er weer van af te komen. Dit zelfs mogelijk is met natuurlijke middelen, door de daadwerkelijke oorzaak op te sporen en aan te pakken. Dat betekent werk aan de winkel en kun je niet alleen.

Je klachten zijn niet in 1 keer ontstaan en gaan dus ook niet binnen korte tijd weer weg. Je kunt door het lezen van verhalen op het internet, al veel informatie tot je nemen en daar ook acties op ondernemen. Helaas is het wel zo, dat dit wel symptoom bestrijding is en misschien is dat voor nu okƩ.

Want je voeding - en leefwijze veroorzaken jouw klachten niet.  Zelfs je hormoonhuishouding kan zodanig in de war zijn, maar veroorzaken jouw klachten niet.  Hoe vaak heb jij al bloed laten prikken om te kijken naar de hormoonwaarden? Je past niet in een hokje en dus hebben de waarden geen meerwaarde.

Ga voor je zelf eens na; hoe lang heb ik welke klachten en wat heb ik al geprobeerd? Kom je er achter , dat je het helemaal niet erg vind om maandelijks een pijnstiller te slikken? dan is er nog geen man overboord. Misschien vind je het wel helemaal prima, om maandelijks een paar dagen te snipperen door je menstruatie klachten. Misschien heb je wel een spiraal laten zetten, juist omdat je klachten had.  Of heb je  juist klachten gekregen, nadat je gestopt bent met de pil of spiraal. Wees eerlijk, niemand zit te wachten op allerlei vage klachten of dagelijks en of maandelijks medicijn gebruik.

Toch?


Healing the past

literally heals

the present
Maar je gunt het je dochter niet...


Weet je wat het mooie is? mocht jij aan je klachten gaan werken, dan heeft jouw dochter er ook direct baat bij! maar ook de generatie voor jou, jou moeder heeft er ook direct baat bij. Zelfs mocht zij al overleden zijn! 

Mocht je een zoon en/of dochter hebben, weet dat hij/zij ook aanwezig waren in jouw moeder, toen ze zwanger was van jou. .... Jouw oma ook bij haar oma, in haar baarmoeder aanwezig was toen haar oma zwanger was van haar moeder....wij zijn als vrouwen allemaal met elkaar verbonden....

In dit geval doe je het niet alleen voor jezelf, maar voor alle vrouwen in jouw familie! Hoe cool is dat?


Dus....

wat ga je doen?


Zelf nog op het internet informatie bij elkaar rapen en dat proberen uit te voeren? En weet, daar is niks mee als je het niet erg vind dat het lang(er) gaat duren voordat je klachtenvrij bent.

Hopen dat het vanzelf over gaat? Helaas gaat dit niet gebeuren.

Of ga je met jezelf aan de slag, door jezelf en je klachten serieus te nemen!


remember

when you

forgive

you heal

and when you

let go 

you grow
Wat ga je doen? 

Weet dat er een oceaan aan mogelijkheden zijn, je hoeft niet perse bij mij te komen. Misschien is die stap nog te groot en ben je nog niet zo ver. Je kan ook kijken naar een iemand die met acupunctuur werkt of yoga of ayurveda of  een diĆ«tist. Ga op zoek naar wat goed voor jou voelt. Als jij je niet serieus neemt dan kunnen we niet eens samen werken. Ik ga niet voor een snelle oplossing en vraag aan jou om je echt in te zetten en mocht je huiswerk en of oefeningen krijgen om te doen, dat je dat ook daadwerkelijk gaat doen.

Ik vind gezondheid veels te belangrijk, om daar klakkeloos mee om te gaan en het niet serieus neemt. Ook moet het, vind ik, voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar. Belangrijk voor mij is dat je serieus aan de slag wil en dat je open staat voor een andere manier van kijken. Want je zal van mij niet horen wat je wel of  niet mag eten, hormonen in- uit balans, wat je mij wel zal horen zeggen;

dat alles wat je zegt, voelt, denkt en zelfs doet, dat dit super belangrijk is.

Hoe jij naar jezelf kijkt en hoe jij over jezelf denkt, dat is belangrijk en daar gaan we mee aan de slag. Alle emoties en gedachten hebben letterlijk een uitwerking op je lichaam. Alle emoties die verstopt zijn en niet gezien, gehoord en gevoeld zijn, zij gaan zicht uiten als lichamelijke en misschien zelfs wel als geestelijke klachten. Menstruatieklachten zijn eigen opgeslagen trauma's die zich laten horen, zodat ze opgelost kunnen worden. Doe je dat niet, dan geef je ze door bijvoorbeeld aan je dochter of zelfs de generatie naar na.


Dus de vraag is niet of je iets gaat doen, maar wat je gaat doen.

Vraag gerust een gratis kennis makings gesprek aan of bel mij mocht je meer willen weten, de keuze is aan jou.stop using your

energy to worry

use your energy to

believe, create, love

grow, glow, manifest

and heal


Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}