Passie…

Passie… In vuur en vlam staan voor…..

Mijn passie is gezondheid en daarom deed ik de opleiding voor apothekers assistent, met het idee om mensen beter te maken… fout .


Daarom volgde ik via mijn passie om nu te kunnen doen wat ik doe… mensen leren dat ziekte nooit van buiten komt, altijd van binnen. En zo wil ik nog wel eens reageren op een artikel of bericht van een ander en dan; ga ik er met gestrekte benen in…omdat ik zo geloof in waar ik voor sta. In dit geval ging het om een artikel over Endometriose op fb.


Een selectie uit de reacties:

*jij snapt het niet …

*je doet met zulke uitspraken vrouwen pijn..

*dus ik heb me voor niks laten opereren en zit nu aan de @#*$ aan de oxycodon..


De uitspraken raken mij , omdat ik als apothekersassistent jarenlang heb afgevraagd waarom elke vrouw dezelfde medicatie krijgt voor een bepaalde klacht..terwijl we niet hetzelfde DNA hebben. Omdat ik in mijn werk geen antwoord kon vinden naar de oorsprong van voorschrijven, kwam ik o.a. terecht bij de opleiding tot Natuurgeneeskundige specialist


Wat ik ook merkte, is dat menstruatie klachten, waaronder Endometriose ook valt, niet normaal zijn.Als jij wat voor klachten dan ook ervaart voor, door, tijdens of na je menstruatie…dan hoor je direct geholpen te worden. Niet eerst door de malle molen heen om er na 6-7 jaar te horen dat je Endometriose PMS Pcos ….hebt.


Jij bent meer dan jouw klachten, jij bent het waard om voluit te kunnen leven, zonder dat je je aanpast aan het ritme van jouw menstruatie en de pijn klachten…


ik wil je graag meenemen naar een voorbeeld die zo typisch is voor de prachtige vrouw die voor mij zat. Zij had al 8 jaar lang last van haar menstruatie. En last houdt in…3 weken in een maand niet kunnen meedoen aan de maatschappij.  Op halve kracht werken. Niet alles kunnen geven. Er niet zijn voor haar kinderen. Volgens de Gynaecoloog werden haar klachten veroorzaakt door haar vleesboom.

We zijn gaan kijken naar het ontstaan van haar klachten. Wat bleek… ze had een miskraam gehad. Het lichaam heeft een aanpassing gemaakt in de vorm van een vleesboom, zodat ze een extra spier heeft om het kind te kunnen dragen…het lichaam is zo onwijs slim en zal alles op alles zetten om jou te helpen en ondersteunen waar het nodig is.


Ervaar jij klachten voor door tijdens of na je menstruatie, zullen we samen op onderzoek gaan om het ontstaan van jouw aanpasgedrag, die ervoor zorgt dat je jouw klacht kan dragen. Zodat je de oorzaak leert herkennen van jouw gedrag, en jouw pijn. Zodat je daarna de oplossing voor handen hebt.


Tags

endometriose, menstruatieklachten, migraine, pcos


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}