Wachten

0  comments

Wachten... *wachten tot je genoeg geld hebt...

*wachten tot het vanzelf weer overgaat...

*wachten tot je in de overgang komt...

*wachten tot je zelf weer beter in je vel zit...

*wachten tot het weer mooi weer wordt...

*wachten tot... 


Wachten waarop eigenlijk? want hoelang ben je bezig om smoesjes te verzinnen om maar niet met  jezelf op nummer 1 te zetten, en daardoor het aanpakken van je klachten blijft uitstellen?


Wees eens eerlijk en geef er voor jezelf  een antwoord op.

Is het je al opgevallen, dat het lijkt of je klachten in de loop van de tijd alleen maar meer en erger zijn geworden? Lijkt het zo of is het daadwerkelijk ook zo? Neem even de tijd om dit voor jezelf na te gaan. 

Weet je het niet, geen probleem!  Weet je of je moeder deze klachten ook had? Ervaarde zij ook menstruatieklachten en denk je daarom het dat normaal is en erbij hoort? Misschien heb je al kinderen of ben je nog druk aan het oefenen , denk dan even aan het volgende. Als jij menstruatieklachten ervaart en jouw moeder ook, wat denk je, zal jij het doorgeven aan jouw dochter? Problemen die niet aangepakt worden, worden generaties op generaties door gegeven, net zolang tot iemand ze aanpakt.              Today, i will not stress over things i can't controlBlijft over, hoe dan wel...

Prioriteiten stellen en dan beginnen met jezelf! Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je uiteindelijk ook goed voor een ander.  Door keuzes te maken in wat jij belangrijk vind, vind je balans en rust. Vind de reden waarop je wacht om je klachten aan te pakken, zodat je eindelijk klachten vrij door het leven kan gaan. Misschien nog wel belangrijker, dat de generaties na jou ook klachten vrij de menstruatie kunnen ervaren. Want als alle vrouwen door dezelfde natuurlijke cyclus (menstruatie) heen gaan, waarom hebben dan niet alle vrouwen klachten? 

                                                            The 3 C's of life

                                                                  Choices

                                                                  Chances

                                                                  Changes

                                                 You must make a choice 

                                                  to take a change or your

                                                    life will never change


Je zult vast her en der wel gelezen hebben dat klachten kunnen komen omdat je hormonen  uit balans zijn of dat je eetpatroon niet afdoende is. Niets is minder waar. Ga anders eten of begin met een bloedonderzoek is een veel gehoord advies. Ga aan de pil, hielp bij mij ook dus zal ook bij jou verbetering geven. Start met yoga, mediteren, lezen etc. ...allemaal goed bedoelde adviezen, maar in mijn ogen is dit symptoom bestrijding. Sla liever de moeilijke weg in,  zodat je uiteindelijk klachten vrij wordt en blijft. 

In mijn e-book geef ik een overzicht met kruiden die je direct kan toepassen en daardoor ook direct verlicht ervaart van je menstruatieklachten. Echter dit is pas een eerste stap, ze zullen je zeker helpen en verlichting geven maar is niet een blijvende oplossing. Ik zal nog een paar kruiden hieronder zetten die je direct verlichting gaan geven, weet dat er meer zijn dan deze;


*Sint-janskruid 

*Duizendblad

*Kamille

* Citroenmelisse

*Rozemarijn 

*Brandnetel

*vrouwenmantel

*Curcuma

*Amandelen

*Salie


                                                 

Helaas zit er hier geen kruid bij die je helpt bij uitstel gedrag, mocht je die tip wel willen dan kun je dit doorgeven door op dit bericht een commentaar achter te laten.


 

Wellicht is dit voor jou op dit moment de eerste stap, kruiden te gaan gebruiken om je klachten aan te pakken. En dat is helemaal okƩ, of ben je al bezig met kruiden en ben je klaar voor de volgende stap, vraag een gratis advies gesprek aan.

 Hier vertel ik je wat voor jou een volgende stap kan worden, want dit is voor elke vrouw anders. Niemand is hetzelfde en heeft dezelfde ervaring als jou. Leer hoe je de oorzaak achter je klachten kunt herkennen en herstellen, zodat je een gereedschapskist tot je beschikking hebt, gevuld met aangereikte tips en trucs om je aanpassingsgedrag blijvend te veranderen. 


Op verandering

hopen zonder

er zelf iets

voor te doen

is als op het

treinstation

wachten op een 

boot
Tip! Gebruik je reguliere medicatie, laat je dan goed voorlichten omdat niet alle kruiden veilig gebruikt kunnen worden ernaast, als apothekersassistente weet ik dit als geen ander. Vraag anders naar mijn Spagyrische versie van deze kruiden, deze kunnen veilig naast de reguliere medicatie gebruikt worden. Zonder kans op wisselwerking of bijwerkingen, ook zijn ze voor alle leeftijden veilig.


Weet dat deze kruiden je klachten verminderen, maar niet oplossen. Daar is meer voor nodig. Als je wilt kun je mij volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn voor meer tips of vraag een gratis gesprek aan.

Graag hoor ik je ervaring met mijn tips


gouden tip: Wachten


Wachten… *wachten tot je genoeg geld hebt…*wachten tot het vanzelf weer overgaat…*wachten tot je in de overgang komt…*wachten tot je zelf weer beter in je vel zit…*wachten tot het weer mooi weer wordt…*wachten tot… Wachten waarop eigenlijk? want hoelang ben je bezig om smoesjes te verzinnen om maar niet met  jezelf op nummer 1 te zetten, en

vertel me meer

Tags


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}