ervaringen

Wat zeggen anderen over werken met mij?


Ik stel jouw feedback zeer op prijs, immers... alleen met jouw feedback kan ik mijn dienstverlening blijven verbeteren.

Fijne samenwerking

Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent een warme vrouw vol passie en kennis. Dankbaar dat ik je heb leren kennen en nog dankbaarder dat je mijn klachten hebt laten verdwijnen.

profile-pic
Hennie

van Harte aanbevolen

Millanie, Bedankt voor jouw inzet, je bent een rustige en zeer deskundige dame. Dankzij jou ben ik nu klachten vrij.Ik kan je van harte aanbevelen!

profile-pic
Simone

Natuurlijk!

Eerst was ik een beetje sceptisch of natuurlijke middelen wel iets voor mij zou zijn. Jij hebt mij laten zien en ervaren, hoe krachtig de natuur wel niet is. Na jaren medicatie te hebben geslikt, nu eindelijk een natuurlijke oplossing gevonden die wel werkt.

profile-pic
Astrid

Eindelijk verlost!

Eindelijk! Na 3 jaar rond te hebben gelopen met menstruatie klachten, nu eindelijk ervan verlost. Millanie heeft mij doen inzien, dat de werkelijke oorzaak veel dieper zit dan ik dacht, Hierdoor lukte het ook niet om van mijn klachten af te komen. Ik had al van alles geprobeerd, van veranderen van voeding - en leefstijl tot het slikken van medicatie. Nu weet ik dat dit symptoombestrijding was. Ik wou dit ik dit eerder had geweten!

profile-pic
Alize