Wie is nou Millanie?


  • Millanie Jansen
  • +31 6 18227982
  • info@gewoonwegnatuurlijk.nl

Door mijn werk als apothekersassistent, zie ik maand in maand uit, dezelfde mensen terug komen om zijn of haar medicatie trouw op te halen. Terwijl ik juist voor dit vak had gekozen om mensen beter te maken of zelfs te helpen met zijn of haar genezing van aandoening en of klacht.             

"WAT HEB IK MIJ VERGIST! DIT IS NOOIT MIJN BEDOELING GEWEEST!"

Al tijdens mijn opleiding als apothekersassistent, kwam ik in aanraking met de "alternatieve geneeswijzen".  Hier raakte ik zo van in de ban, dat ik naast mijn baan een opleiding ben gaan volgen hierin. Ik verkocht wel eens homeopathische middelen en zag en hoorde er geweldige verhalen over. Bij de "alternatieve zorg" wordt er gekeken naar de hele persoon en niet alleen naar de klacht die iemand heeft. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke middelen, die geen bijwerkingen veroorzaken die bij de reguliere middelen nogal eens voorkomen.

Helemaal toen er kinderen kwamen en nou zeg nou zelf,  als moeder wil je het allerbeste voor je eigen kind. Tijdens mijn zwangerschapsverlof al struinend op het internet, kwam ik in  aanraking met Spagyriek en dit heeft letterlijk mijn leven op de kop gezet.


Eindelijk een manier, die alles samen brengt en geheel veilig naast de reguliere medicatie gegeven kan worden!


Ik heb mij direct aangemeld voor de 2 jarige  Alchemistische Spagyriek opleiding."De natuur heeft overal een antwoord op, je moet alleen weten waar je het moet zoeken"

Naast mijn baan als apothekersassistent, ben ik daarom voor mij zelf begonnen om meer mensen bewust te maken dat het ook anders kan. Natuurlijk, veilig, voor alle leeftijden en zonder bijwerkingen. juist omdat ik al 30+ jaren ervaring heb als apothekersassistent, heb ik een meerwaarde en kan ik mijn kennis inzetten om jou te helpen.

Aangezien ik een grote bewondering heb voor de natuur, met al haar kracht ben ik mij gaan richten op vrouwen en menstruatie. De kracht van de vrouw zit namelijk in haar baarmoeder.

Niet zo raar dus dat veel vrouwen juist hier klachten ontwikkelen. Sta je niet in je kracht en heb je een traumatische ervaringen of  afwijzing ervaren? misschien kreeg je geen liefde en heb je dus ook geen liefde voor jezelf ontwikkeld.

 Allemaal oorzaken die menstruatieklachten kunnen veroorzaken, wat mijn inziens helemaal niet hoeft of zelfs hoort. Ze horen er niet bij, tijdens de natuurlijke cyclus van een vrouw.

Elke vrouw hoort te weten , dat als je menstruatieklachten ervaart dit ook op een natuurlijke manier aangepakt kan worden en verholpen worden. Dit wens ik elke vrouw toe, vandaar mijn missie om deze ervaring te kunnen delen met jou.

"KLACHTEN ZIJN EEN UITING VAN EEN ONBALANS, MAAR NOOIT DE OORZAAK ZELF"

Als je mij een beetje zou kennen dan weet je dat ik van de regels ben en daardoor strikt en overzichtelijk werk maar wel met een flinke dosis humor (die niet iedereen begrijpt) Ik maak geen onderscheid tussen mens, dier en de natuur. Dat ik je snap dat het best moeilijk is om hulp te vragen, aangezien ik dat ook wel een dingetje vind. 

"JIJ BENT NIET JE KLACHT."

Ik doe niet aan symptoom bestrijding, maar kijk samen met jou, waar de oorzaak ligt van jouw klacht. Iedereen is anders en daardoor de aanpak ook.

Leuke weetjes;

ik ben vaak samen met mijn gezin te vinden op of in het water.

Ik ben gek op de muziek van Elvis Presley.

ik ben vaak in de natuur te vinden.

in ons gezin, al onze voornamen met de letter M beginnen, zelfs de hond.

zo dol ben op marsepein, dat je mij daar voor wakker mag maken.

je met regelmaat een typfoud zal tegen komen, omdat ik mijn boodschap belangrijker vint dan mijn taal/schrijf techniek.