gratis e-book

minder menstruatie klachten in 3 makkelijke stappen

lees in het e-book de eerste 3 stappen die jezelf direct kan toepassen.

krachtige krachten bij menstruatie klachten


Je kunt jezelf helen...... Wist je dat jij.... ja jij... jezelf kunt helen?!   het geheim van het helen van je menstruatie klachten al in jou aanwezig zijn? Logisch toch, want als je jezelf ziek kunt maken, dan kun je jezelf ook helen ook wel jezelf genezen. Helaas zullen velen zeggen, dat je klachten komen van ofwel, verkeerde voeding, verkeerde leefstijl, erfelijk of zelfs dat het gewoon is omdat je nou eenmaal klachten hoort te ervaren. Ik kan je zeggen, dit is allemaal flauwekul!

Als wij situaties, trauma's of emoties niet doorleven en loslaten, dan maken we onszelf uiteindelijk ziek... zelfs de plek waar jouw klachten zich bevinden, geven een aanwijzing waardoor het veroorzaakt is. Ook maakt het uit of je links- of rechtshandig bent. Aangezien iedereen anders is en dus andere situaties mee heeft gemaakt, is het verhelpen van een aandoening of klacht maatwerk. Dit e-book geeft je 3 gemakkelijk toepasbare tips, zodat jij direct ermee aan de slag kunt. Weet echter dat ze wel verlichting geven, maar niet de klachten blijvend verhelpen, daar is meer voor nodig.

Wat leer je?

NIEMAND HEEFT DEZELFDE KLACHTEN

er zijn 150 verschillende uitingen, die vallen onder menstruatieklachten. denk maar eens aan migraine, pijn, overmatig vloeien.... Wil je weten waarom je nou juist die klacht ervaart en waarom niet andere?

KLACHTEN HOOR JE NIET TE ERVAREN

Helaas denken veel vrouwen dat klachten er nou 1maal bijhoren. Laat ik daar heel duidelijk over zijn, dit is niet waar! Als je menstruatie zou verlopen zoals het hoort te verlopen, ervaar je niet 1 klacht.

JE VEEL ZELF KAN DOEN

je kan veel zelf doen om je klachten te verminderen, maar als je de echt oorzaak niet aanpakt, blijven ze terug komen... 

MAATWERK

om blijvend van je klachten af te komen, kost tijd en inzicht. om inzicht te krijgen waar je klachten echt vandaan komen, heb je mijn hulp nodig.

"de natuur kan zonder ons, maar wij kunnen niet  zonder de natuur"

JE ZELF GENEZEND VERMOGEN AANSPREKEN

Door de kracht van de natuur in te zetten, kun je blijvend van je klachten af komen

WAT WIL JE KLACHT JE VERTELLEN....

Je klachten zijn niet zomaar in eens ontstaan. De vraag is alleen of je hebt zitten opletten? Weet je nog wat de allereerste uiting was van je klacht? en weet je nog wat er in die week gebeurt is? Dit zijn allemaal belangrijke aanwijzingen, die je veel kunnen vertellen waarom je nou juist DIE klacht zich bij jou uit. Ook belangrijk om naar te kijken is aan welke kant van je lichaam uit zich de klacht en ben je links of rechtshandig...

niet over 1 nacht ijs

Grote kans dat je al een tijd klachten ervaart en al flink aan het rond neuzen bent geweest om te kijken wat je allemaal zelf kan doen, om je klachten te verminderen of zelfs helemaal op te lossen. Nog grotere kans dat je overal leest over hormonen uit balans, wat je wel of juist niet moet eten. Weet dat je klacht niet er ineens was en dat dat het dus ook tijd kost om deze weer te laten verdwijnen, maar met een beetje hulp van mij kan het wel sneller gaan...

JE KLACHT IS EEN UITING VAN EEN ONBALANS OF EEN AANPASSING OP...

Zoals je misschien nu wel weet, zijn er verschillende uitingen (150) , die zouden kunnen duiden op menstruatieklachten. Of je er nou 1 of meerdere ervaart is niet belangrijk, wat wel belangrijk is of je luister naar je lichaam. Weet dat je lichaam  alles in het werk zal stellen om te overleven en zal daardoor als jij een emotie bijv. wegdrukt, ergens een aanpassing doorvoeren. Wist je bijvoorbeeld dat vleesbomen niet je klachten veroorzaken maar dat ze een uiting zijn van je ... kinderwens?

wat zeggen anderen over mij?

Eindelijk verlost!

Eindelijk!

Na 3 jaar rond te hebben gelopen met menstruatie klachten, nu eindelijk ervan verlost.

Millanie heeft mij doen inzien, dat de werkelijke oorzaak veel dieper zit dan ik dacht, Hierdoor lukte het ook niet om van mijn klachten af te komen. Ik had al van alles geprobeerd, van veranderen van voeding - en leefstijl tot het slikken van medicatie.

Nu weet ik dat dit symptoombestrijding was. Ik wou dit ik dit eerder had geweten!

profile-pic
Alize

Natuurlijk!

Eerst was ik een beetje sceptisch of natuurlijke middelen wel iets voor mij zou zijn. Jij hebt mij laten zien en ervaren, hoe krachtig de natuur wel niet is. Na jaren medicatie te hebben geslikt, nu eindelijk een natuurlijke oplossing gevonden die wel werkt.

profile-pic
Astrid

Fijne samenwerking

Onze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent een warme vrouw vol passie en kennis. Dankbaar dat ik je heb leren kennen en nog dankbaarder dat je mijn klachten hebt laten verdwijnen.

profile-pic
Hennie

Over mij

Hoi, ik ben Millanie, moeder van 2 zonen, getrouwd en woon in het leukste dorp van Nederland en al jaren fan van de natuur. Juist door mijn werk als apothekersassistent, waarbij ik elke maand dezelfde klanten terug zag komen voor hun medicatie, wist ik ; dit moet anders kunnen. Niet alles is met een pilletje op te lossen, eigenlijk is niks met een pilletje op te lossen. Dit is alleen uitstel van of extra tijd maken om je hele leefstijl over een andere boeg te gooien. Hoe lang fluistert of schreeuwt jouw lichaam al en begrijp je wat ze zegt? Juist ook omdat ik zelf vrouw ben en er nog veel te winnen is op het gebied van  menstruatie, denk maar eens aan menstruatieklachten, oorzaak, taboe, menstruatiearmoede, heb ik er voor gekozen om mij te specialiseren in vrouwen en haar menstruatie.  Door mijn opgedane kennis gekregen door een opleiding te volgen tot Natuurgeneeskundige specialist en de Alchemistische Spagyriek opleiding, te combineren met mijn werk als apothekersassistent, weet ik nu wat er nou echt schuilt achter je klacht.  Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Begin met het e-book te lezen en volg mij gerust op facebook, Instagram of op LinkedIn.