traject

Bloed Serieus....

hulp in nood bij menstruatieklachten door 1 op 1 traject

Bloed Serieus


Bloed serieus, heet mijn 1 op 1 traject.

Bloody Serieus of Bloed serieus, menstruatie kan een bloedserieus probleem zijn. Maar wat zegt nu een naam? belangrijkste is dat ik jou in 6 consulten van je klachten ga bevrijden. Aangezien het maatwerk is, wordt het helemaal om jou gebouwd. In het eerste gesprek gaan we kijken, tegen welke klachten jij aanloopt en wat voor jou de beste aanpak is door de oorzaak op te sporen.

Daar ik Holistisch werk, bekijk ik jou als 1 geheel; lichaam, geest en ziel.

Niemand is hetzelfde of heeft hetzelfde mee gemaakt. Samen kijken we wanneer de eerste klachten begonnen zijn en hoe jij in het leven staat. Wat houd je bezig? Hoe zijn je leef omstandigheden? Wat heb je mee gemaakt? Wij zijn niet onze klacht, de klacht geeft een onbalans weer. Samen kijken we waar deze zit en hoe we weer de balans  in jou kunnen herstellen.

Vaak zoeken wij de oorzaak buiten ons zelf, maar de meeste klachten en aandoeningen veroorzaken wij zelf.

Door inzicht te krijgen waar jij zelf de veroorzaker bent, kunnen we deze ook weer verhelpen. Voeding- en leefwijze veroorzaken jouw klachten niet. Bloedonderzoek laat niet zien waar jouw probleem vandaan komt en bied ook geen oplossing. Wij passen nou 1maal niet in een hokje. Wat normaal is voor jou, kan voor een ander abnormaal zijn, hecht dus geen waarde aan een bloeduitslag met uitslagen over de hormoonsamenstelling.

Hormoondisbalans veroorzaakt niet jou klachten maar is een gevolg van

Je zal zien, hoe jij ook je best doet met gezond eten en leven. Het zal je klachten vast wel iets verbeteren, maar niet verhelpen. Hoe praktisch zou het zijn, dat je gewoon kunt blijven eten wat jij lekker vind zonder je druk te maken of zij je hormonen uit balans maken. Het enige waar je meer bewuster van moet worden, is hoe jij met emoties, gedachten en gevoelens omgaat.

Dit traject bestaat uit  6 consulten.

Maar zo als ik al eerder aangaf, is het maatwerk. In mijn traject zitten 6 consulten.  De gesprekken kunnen zowel online als bij mij in de praktijk plaats vinden. In het eerste consult kijken we waar jij tegen aanloopt en waardoor de klachten veroorzaakt worden . Dit doen we door de oorzaak erachter op te sporen, aan de hand daarvan bepalen we het verloop. Dit kan betekenen dat ik een complex van kruiden ga samenstellen, helemaal op jou afgestemd. Misschien heb je geen kruidencomplex nodig maar heb je meer ondersteuning en bewustwording nodig. Alles is mogelijk en alles gaat in overleg.

De investering voor het 1 op 1 traject; Bloed Serieus kost je 999 euro.


"De natuur kan zonder ons 
maar wij kunnen niet zonder de natuur"

hoe ga Ik te werk?


bewustwording; 

Jouw klachten komen voort uit onverwerkte emoties en niet uit jouw eet- en leefwijze. Door dieper in te duiken, waar jou echte probleem zit. Kunnen we gerichter acties inzetten. Welke emoties heb jij weg gestopt? welke situatie ga jij nog steeds uit de weg? Wie heeft jou gekwetst? Hoe praat je tegen jezelf?

emotionele onbalans

Hoeveel ballen probeer jij in de lucht te houden?

Misschien heb je helemaal geen last van menstruatieklachten, maar ervaar je voor je menstruatie een periode waarin je emoties je parten spelen. Misschien ben je sneller in tranen of barst je in woede uit om niks lijkt het wel. Depressieve gedachten en gevoelens komen er misschien ook bij te pas.

Wil jij weer rust en balans voor je menstruatie? Dat je lontje niet direct ontvlamt, bij het minste geringste? Wil je ook af van je depressieve gevoelens? Ik zal je helpen met je emotionele balans, en geef je tips zodat je kunt verhelpen en zelfs voorkomen.

Je kunt het niet alleen

Je zult zien of misschien heb je het al gezien. Je kunt het niet alleen en dat is helemaal ok├ę. Wij hebben niet geleerd dat wij onszelf ziek kunnen maken, letterlijk. Doordat wij niet goed omgaan met onze gevoelens en emoties, maken wij ons zelf ziek. 

 Ik zal je laten zien, waarom jij juist deze klachten hebt en niet bijvoorbeeld Diabetes. Door je voeding en of leefwijze aan te passen, verdwijnen je klachten niet. Medicatie en een medische ingreep zijn allemaal symptoom bestrijding! Ze lossen jouw probleem niet op. Door in te zien wat jouw valkuilen zijn, kun je in de toekomst voorkomen dat je jezelf ziek gaat maken.

"op verandering hopen zonder er zelf iets voor te doen 
is als op het treinstation wachten  op een boot..."

voor wie is dit traject ?


Voor iedereen die door haar menstruatie problemen of klachten ervaart. Of deze nou alleen lichamelijk zijn of alleen zorgen voor een emotionele onbalans. Dit traject is voor alle klachten rondom je menstruatie. Dus zowel lichamelijk als geestelijk.

Er bestaat niet iets zoals een maatstaf voor te veel menstruatie. Deze bepaal jij zelf. Als jij vindt dat het je leven hindert, dan is het verstandig om in actie over te gaan. Schroom je niet, het komt vaker voor dan je denkt.

1 op de 5 vrouwen ervaart enige vorm van menstruatieklachten en daarvan lijden 75% in stilte.

Omdat ze denken dat het erbij hoort?

50% van de vrouwen hebben door hun klachten, gebrek aan zelfvertrouwen

40% ervaart depressieve klachten

34%  van de vrouwen heeft een hekel aan haar menstruatie

85% van de vrouwen voelt zich vermoeit

44% gebruikt meer dan 1 menstruatie product tegelijk

37% van de vrouwen heeft last van hoofdpijn

35% van de vrouwen is prikkelbaar of humeurig

33% van de vrouwen ervaart elke menstruatie hevige buikkrampen

62% van de vrouwen slaat nood gedwongen sportactiviteiten over

Als je ook maar 1 klacht ervaart als hierboven, weet dat het niet hoeft en blijvend op te lossen is. Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar pak de oorzaak aan.Wacht niet langer en vraag direct een gesprek aan, als jij je herkent ....

  • Ervaar jij hevig en overmatig bloedverlies...
  • Ervaar jij hevige pijn klachten...
  • Ben jij elke maand 2-3 werkdagen uit de roulatie door je menstruatie... 
  • Ervaar jij emotionele onbalans of is je lontje bepaalde dagen van de maand wat korter... 
  • Ervaar jij PMS achtige klachten en is jou vertelt dat alleen een operatie of ingreep nog zal helpen....
  • Als jij de diagnose Endometriose, Pms, Pcos of Pmdd hebt gekregen...
  • Ervaar jij langdurig of onregelmatige menstruaties en tussentijds bloedverlies...

Twijfel je of deze dienst wel bij je past?

Bij twijfel altijd vragen, zeg ik altijd.


Mocht je nog twijfels hebben of dit wil iets voor jou is? Of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn in voor jouw specifieke situatie? Misschien wil je eerst wel kennismaken met mij, zodat je eerst even kunt snuffelen hoe ik in elkaar steek.

dan bied ik je graag een gratis advies gesprek aan.  Voordat wij elkaar spreken wil ik je vragen een vragenlijst in te vullen, dat zal meer waarde geven aan ons gesprek.