Alsof ik het verzin…

Alsof ik het verzin.....Hoi Millanie, 

Alsof ik het verzin......Ik weet niet meer wat ik moet doen, om serieus genomen te worden. Ik ben echt teneinde raad

ik ben nog niet officieel gediagnosticeerd met endometriose en heb volgende week een second opninion in het XXXXXX ziekenhuis. Dit omdat mijn vorige gynaecoloog (bij een vrouwenkliniek) naast de inwendige echo niet verder wilde onderzoeken en ze vond dat ik gewoon aan de hormonen moest. Dit zou hoe dan ook de klachten remmen, wat het ook was.

Inmiddels de Nuvaring en Zarelle pil gebruikt maar met beide werden mijn klachten alleen maar erger. Als ik dit aangaf zei de gynaecoloog dat ze dat nooit eerder gehoord had en het haar dus onwaarschijnlijk leek dat dit zo was (Alsof ik het verzon?!).  De huisarts neemt mijn klachten ook niet erg serieus en blijft het "menstruatiekrampen" noemen. Inmiddels heb ik wel zwaardere pijnstillers voorgeschreven gekregen, maar deze doen ook maar het minimale.

Mijn klachten: Pijn van mijn bekken tot aan mijn ribben, steken in de onderkant van mijn linkerlong, menstruatie-achtige krampen in mijn benen/rug/bekken. Soms moet ik overgeven van de pijn en word ik er in de nacht van wakker. Ook is lopen soms lastig. De enige pijnstiller die tot nu toe een beetje helpt is tramadol.

Nu vroeg ik me af of jij tips hebt,  en hoe ik kan zorgen dat de gynaecoloog in het XXXXXXX ziekenhuis mij wel serieus neemt...en niet meer denkt dat ik alsof doe...


Diep verdrietig wordt ik hiervan...Alsof vrouwen dit verzinnen....remember

when you

forgive

you heal

and when you

let go 

you growHet enige wat ik kan kan zeggen is, super dat jij weet wat werkt voor jou en dat jij jouw klachten serieus neemt. Laat je niet de deur uit zetten voordat ze jou als persoon gezien en gehoord hebben.

Je hoeft namelijk niet eerst van alles uit te proberen en jaren door een medische molen gehaald te worden, voordat je iets blijvends en vrouwvriendelijks kan inzetten tegen jouw klachten.


Houdt voet bij stuk en laat jezelf niet vergelijken met andere vrouwen. Niemand is hetzelfde of heeft hetzelfde meegemaakt wat jij hebt mee gemaakt. Daarom is er ook geen aanpak wat voor iedereen werkt. Wat gaat werken voor jou, moet helemaal en alleen op jou afgestemd zijn. Op jouw ervaringen, emoties, lichamelijke en of geestelijke klachten, geschiedenis etc.


Niemand doet alsof ze menstruatieklachten heeft voor de lol, toch?


Weet dat ik jou wel serieus neem en dat ik jou kan helpen door samen opzoek te gaan naar de oorzaak. Want dan alleen, als je de oorzaak weet kun je er iets blijvends aan doen.

En dit duurt geen weken, maanden of zelfs jaren. Mocht jij met mij gaan samenwerken dan kun jij nog voor de zomer vakantie al genieten van je menstruatie.

Ja echt genieten, genieten van je menstruatie zoals moeder natuur het bedacht heeft.

stuur vandaag nog een bericht of bel me, zodat jij komende zomervakantie weer vrij en blij en vooral zorgeloos je menstruatie ervaart.


mail naar: info@gewoonwegnatuurlijk.nl

Bel of App naar: 06-18227982

Tags

menstruatieklachten, oorzaak aanpakken, oorzaak menstruatieklachten


Deze artikelen zijn ook interessant:

Trauma en of vergiftiging

Trauma en of vergiftiging

wat elke vrouw zou moeten weten

wat elke vrouw zou moeten weten
Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}