buiten workshop

wildplukken van kruiden die jouw helpen bij menstruatieklachten

op 17-07-2024 van 09:30u tot 11:30u


leer kruiden (her)kennen die je kan inzetten bij je menstruatie klachten

ā‚¬50

jouw naam
jouw e-mailadres

leer in 1 ochtend of middag

 kruiden te (her)kennen die je direct kan inzetten bij je menstruatie klachten


De natuur voorziet ons in alles wat we nodig hebben.

Wildplukken is een leuke en gratis manier om aan kruiden te komen. Ben je nog niet echt bekend met kruiden, geen probleem. Ik leer jou in 1 ochtend of middag de kruiden te herkennen, die je bij menstruatieklachten kan inzetten.

 De een heeft last van pijnklachten, de ander van krampen en weer een ander heeft last van overmatig vloeien. Gelukkig voorziet moedernatuur ons in kruiden, die we kunnen toepassen zodat je snel vermindering ervaart van je menstruatieklachten.

Iedere klacht zijn eigen plant en of kruid.

Waar de een behoefte heeft aan pijnstilling en de ander aan een bloedstelpend kruid. Vinden we deze planten, gewoon buiten in de bermen of plantsoenen. Leer welke kruid je waar kan inzetten en leer hoe ze te herkennen.


Waar moet je op letten als je gaat wildplukken?

Je zult begrijpen dat je niet alles en overal kan plukken. Wat zijn veilige plekken en hoeveel kun je plukken of oogsten? Tijdens deze ochtend geef ik je tips waar je wel of beter niet kan plukken en waaraan je dit kunt zien. De plek waar je oogst, bepaalt hoeveel je kunt oogsten. Misschien is dit nu nog niet helemaal duidelijk, maar aan het einde van de wandeling zal het je  helemaal duidelijk zijn

Moet ik wat meenemen?

 Het is handig, om een schaar  mee te nemen en een tas of mand om je oogst mee naar huis te kunnen nemen. Mocht je het vergeten is dit natuurlijk ook geen punt. Een telefoon of camera om mooie plaatjes te schieten van de kruiden die we onderweg tegen komen.


Na de wandeling gaan we samen thee drinken van kruiden die geoogst zijn en krijg je nog tips over;

*hoe te drogen, zodat je je eigen voorraad kan maken.

*hoe te bewaren.

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
09
09
previous arrow
next arrow

Mijn naam is

Millanie Jansen

Mijn missie is om alle vrouwen te laten weten, dat menstruatieklachten NIET horen! en dat we ons zeker niet voor onze menstruatie horen te schamen! 

Maar ook dat ze zonder ingrijpende operatie en of ingreep blijvend verholpen kunnen worden, met de kracht van de natuur!

De natuur kan zonder ons , maar wij kunnen niet zonder de natuur.

Doordat ik holistisch werk, wat inhoud dat ik zowel je lichamelijke klachten, maar ook wat je bezig houd en mee hebt gemaakt, meeneem in mijn consulten. Ik zie je als 1 geheel; lichaam, geest en ziel. Immers, je bent je klacht niet! Het is een uiting van een onbalans

Als vrouw zijnde ken ik alle ins and outs over menstruatie en kan ik je met al mijn kennis helpen. Dit doe ik op een vrouw vriendelijke manier , zodat jij blijvend van je menstruatieklachten af kan komen.